© Powered by SiteSpirit

 
header.jpg

Nieuws

Nieuws 1

EXCELLENT BEURS 11-12-2014

GetAttachment01.jpg

Aanstaande vrijdag begint de Excellent Beurs in de Ahoy te Rotterdam voor een paar dagen. Mooie en exclussieve producten worden geshowed waaronder ook mijn producten bij stand 602 in hal 6 bij Alex Janmaat Antiek. Een bank bestaande uit drie elementen met een aparte vormgeving en de grote en kleine Lydia fauteuils bekleed met zeildoek van platbodems uit Nederland.


Nieuws 2

Uitbreiding collectie

Foto-NWYC3W4U.jpg

voor mijn collectie heb ik een kleine fauteuil toegevoegd die een retro invloed heeft.
 Ik ben uitgegaan van materialen die op de plank liggen en waar tot nu toe niks mee gedaan werdt. Samen met mijn rompenmaker heeben we een fauteuiltje gemaakt met duidelijke retro invloeden maar zeker van deze tijd is.  


Nieuws 3

106.jpg

Een setje Lydia laag gestofferd met slaapplaatsen uit de DUTCH FLYER die door Conny van Rietschoten las winnaar over de streep ging in 1977/1978 in The Volvo Ocean Race. Op de delen staan de functieomschrijvingen in zwarte stift geschreven. De fauteuils zijn compleet gemaakt met en dekzeil van een jol en accenten met wit canvas zeil.


Nieuws 4

Sinds 2013 ben ik met mijn vakmanschap verbonden met de Remy Meijers Collectie waar ik de gestoffeerde meubelen voor verzorg. Ik lever de rompen, het materiaal en de arbeid. De samenwerkingsverband bestaat uit BOM INTERIEUR ; REMY MEIJERS; IN TOOM BOUW en INTERIEUR en ATELIER CHARLES. 
Begin 2014 hebben we 16 kamers van The Dylan Hotel in Amsterdam voorzien van een compleet nieuw interieur.


Nieuws 5

bed 207.jpg

   


powered by SiteSpirit